Poniedziałek | 8.00 – 16.00 |
Wtorek | 7.30 – 15.30 |
Środa | 7.30 – 15.30 |
Czwartek | 7.30 – 15.30 |
Piątek | 7.30 – 15.30 |
Burmistrz
Radomyśla Wielkiego
przyjmuje interesantów
w poniedziałki
od 800 do 1600
Przejdź do strony głównej
oficjalny portal internetowy
Punkt Potwierdzający Profil Zaufany
Ochrona danych osobowych - RODO
Biuletyn Informacji Publicznej
Gminny Portal Mapowy
Gminny kalendarz imprez
Poniedziałek | 8.00 – 16.00 |
Wtorek | 7.30 – 15.30 |
Środa | 7.30 – 15.30 |
Czwartek | 7.30 – 15.30 |
Piątek | 7.30 – 15.30 |
Burmistrz
Radomyśla Wielkiego
przyjmuje interesantów
w poniedziałki
od 800 do 1600
W konkursie na najsmaczniejsze wyroby mięsne „Podkarpacki smak”, zgłoszone potrawy oceniać będą:
Hanna Szymanderska - popularyzatorka polskiej kuchni i autorka wielu książek kucharskich
Izabela Byszewska - prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Jan Zwoliński - zastępca prezesa Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Jacek Tejchma - etnograf, dyrektor Samorządowego Centrum Kultury w Mielcu
Elżbieta Leyko - Kierownik mieleckiego Podkarpackiego Oddziału Doradztwa Rolniczego w Boguchwale
Justyna Kogut i Małgorzata Długosz Rząsa - z Urzędu Marszałkowskiego w Rzeszowie
Co roku w konkursie doceniane są produkty mięsne, wytwarzane w województwie podkarpackim, podobnie będzie i w tym roku.
Jury składające się z samych ekspertów na pewno wysoko ustawi poprzeczkę uczestnikom, a tym samym wybierze najlepsze z najlepszych wędlin.