Poniedziałek | 8.00 – 16.00 |
Wtorek | 7.30 – 15.30 |
Środa | 7.30 – 15.30 |
Czwartek | 7.30 – 15.30 |
Piątek | 7.30 – 15.30 |
Burmistrz
Radomyśla Wielkiego
przyjmuje interesantów
w poniedziałki
od 800 do 1600
Przejdź do strony głównej
oficjalny portal internetowy
Punkt Potwierdzający Profil Zaufany
Ochrona danych osobowych - RODO
Biuletyn Informacji Publicznej
Gminny Portal Mapowy
Gminny kalendarz imprez
Poniedziałek | 8.00 – 16.00 |
Wtorek | 7.30 – 15.30 |
Środa | 7.30 – 15.30 |
Czwartek | 7.30 – 15.30 |
Piątek | 7.30 – 15.30 |
Burmistrz
Radomyśla Wielkiego
przyjmuje interesantów
w poniedziałki
od 800 do 1600
ORGANIZATOR
Samorządowe Centrum Kultury i Bibliotek
Adres: ul. Rynek 1, 39- 310 Radomyśl Wielki
Tel/ Fax: 0/14/ 6819672
ZAKRES OBSŁUGI
Wyłoniony w konkursie Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia obsługi gastronomicznej „XIII PODKARPACKI KONKURS WIEŃCA DOŻYNKOWGO” w dniu 07.09.2008r. od godz. 13:00 do 24:00 na stadionie sportowym w Radomyślu Wielkim.
W zakres obsługi wchodzi:
1) Zabezpieczenie minimum 400 miejsc siedzących pod parasolami.
2) Dystrybucja piwa (po uprzednim uzyskaniu jednorazowej koncesji w Urzędzie Miejskim w Radomyslu Wielkim) w kubkach plastikowych o poj. nie mniejszej jak 0,4 l.
3) Przygotowanie i sprzedaż potraw z grilla i fastfood (kiełbaski, szaszłyki, hamburgery itp.)
4) Sprzedaż napojów bezalkoholowych.
5) Zapewnienie organizatorowi minimum 60 bezpłatnych talonów na konsumpcję (piwo lub zimny napój + ciepłe danie).
6) Przygotowanie i dystrybucja gorącego posiłku dla uczestników konkursu np. w formie „kuchni polowej” ustawionej poza obszarem stadionu. W ofercie prosimy podać przykładowe dania oraz kosztorys na około 1100 porcji.
Dodatkowym atutem będzie zorganizowanie namiotów z miejscami siedzącymi dla konsumujących.
Na dystrybucję produktów, o których mowa w pkt. 2- 6 wyłoniony w konkursie Oferent otrzyma od Organizatora wyłączność, która obejmuje obszar całego stadionu sportowego w Radomyślu Wielkim.
Ceny sprzedawanych podczas imprezy produktów ustala wykonawca na własną odpowiedzialność i ryzyko.
Oferent powinien legitymować się stosownymi zezwoleniami na prowadzenie działalności gospodarczej.
Oferta wyłączności nie obejmuje tzw. „lekkiej gastronomii” tj. prażynki, popcorn, gotowana kukurydza, wata cukrowa, lody, itp.
Oferent winien zaproponować w ofercie kwotę odpłatności na rzecz Organizatora oraz inne propozycje zawarte w kryteriach oceny ofert w zamian za uzyskanie prawa do wyłączności obsługi gastronomicznej imprezy.
Oferent, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą zostanie powiadomiony przez Organizatora telefonicznie lub faxem bezpośrednio po ogłoszeniu wyników konkursu.
PROCEDURA
1.Tryb udzielenia zamówienia – konkurs ofert.
2. Kryteria oceny ofert:
- najwyższa cena za wyłączność obsługi gastronomicznej
- ilość miejsc siedzących
- różnorodność oferty gastronomicznej
- inne świadczenia zaproponowane przez składającego ofertę
3. Oferta, która nie spełnia wszystkich warunków wymienionych pozycji ,,ZAKRES OBSŁUGI” – punkty od 1 do 6 zostanie odrzucona .
Informacje administracyjne.
Termin i miejsce składania ofert- do 29.08. 2008 r. do godz. 14:00 w Samorządowym Centrum Kultury i Bibliotek w Radomyslu Wielkim.
Termin i miejsce otwarcia ofert
Organizator konkursu dokona otwarcia ofert w dniu 29.08.2008r. o godz. 14:00 w Samorządowym Centrum Kultury i Bibliotek w Radomyslu Wielkim.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA OFERTY
1. Oferta powinna być złożona Organizatorowi w zaklejonej kopercie opisanej na zewnętrznej stronie w następujący sposób:
„Oferta na obsługę imprezy plenerowej XIII PODKARPACKI KONKURS WIEŃCA DOŻYNKOWGO”
2.Ponadto na zewnętrznej stronie należy podać nazwę i dokładny adres wraz z numerami telefonów i faksu Wykonawcy.
3. Oferta musi być napisana w języku polskim, na maszynie , komputerze oraz podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy na zewnątrz.