Poniedziałek | 8.00 – 16.00 |
Wtorek | 7.30 – 15.30 |
Środa | 7.30 – 15.30 |
Czwartek | 7.30 – 15.30 |
Piątek | 7.30 – 15.30 |
Burmistrz
Radomyśla Wielkiego
przyjmuje interesantów
w poniedziałki
od 800 do 1600
Przejdź do strony głównej
oficjalny portal internetowy
Punkt Potwierdzający Profil Zaufany
Ochrona danych osobowych - RODO
Biuletyn Informacji Publicznej
Gminny Portal Mapowy
Gminny kalendarz imprez
Poniedziałek | 8.00 – 16.00 |
Wtorek | 7.30 – 15.30 |
Środa | 7.30 – 15.30 |
Czwartek | 7.30 – 15.30 |
Piątek | 7.30 – 15.30 |
Burmistrz
Radomyśla Wielkiego
przyjmuje interesantów
w poniedziałki
od 800 do 1600
Fundacja Educare et Servire z Dębicy oraz firma EVACO z Krakowa przygotowały cykl bezpłatnych szkoleń gastronomicznych w ramach projektu „Mistrzowie Kuchni”, których mogą uczestniczyć kucharze z całego Podkarpacia.
Projekt jest skierowany do mikro i małych przedsiębiorstw prowadzących działalność związaną z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi na terenie województwa podkarpackiego oraz ich pracowników wykonujących pracę w strukturach organizacyjnych tych firm na stanowisku kucharz/ka, szef/owa kuchni, personel kuchenny zajmujący się przygotowaniem potraw.
Przedsiębiorstwo musi posiadać prawo do otrzymania pomocy de minimis, natomiast pracownik musi być zatrudniony na umowę o pracę, posiadać wykształcenie kierunkowe i minimum roczne doświadczenie zawodowe oraz nie posiadać certyfikatu czeladniczego w zawodzie kucharz.
Udział w projekcie jest bezpłatny.
Program szkoleń obejmujący 80 godzin szkoleniowych prowadzonych przez znakomitych trenerów zapewnia zapoznanie się z nowymi trendami sztuki kulinarnej oraz z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym. W ramach projektu zostaną zrealizowane trzy edycje szkoleń: wrzesień – grudzień 2013, listopad 2013 – marzec 2014, luty – czerwiec 2014. Rekrutacja trwa.
Szczegółowych informacji o projekcie udziela Magdalena Stusińska-Krywalska pod nr tel. 501 059 753
Projekt jest współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego